~about me~

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 6, 2010

~~CARI PERBEZAAN~~




APE PERBEZAAN berblogging di


BLOGSPOT & WORDPRESS

~~teringin nak taw jawapan dari anda~~


(jangan takot, jangan segan,lau betul xbgi hadiah pon, lau shalah,xrotan pon,so,sharing is caring,k)

4 comments:

a.t.O.k.c.o.0.L said...

blogspot adalah untuk orang yang baru nak berjinak2 dengan dunia blogging nih.bagi tok, dia lebih friendly user la senang cite.kalau wordpress nih, bnyk gadjet dia yang lebih advance baik dari segi theme, mahupon cara penulisan.tuh je kot.tapi lagi ramai yang gune blogspot sebab cam tok cakap tadi la, untuk yang baru nak berjinak2.so bila dah mula guna blogspot, xkan nak delete and bukak account baru plak kan.tu bagi tok la.

luvelysyue said...

tme ksih ye atok,sya ni xbrapa taw sal ni,tpi i thnk la wrdpress ni advnce la dri blogspot.tpi kter fmiliar dgn blog la kan..btw,,thnks a lot atok..ngeh3~~

IxoR@ said...

ermmm... sy lebih senang dengan blogspot. setuju dengan komen tok... blogspot lebih friendly dan sgt mudah dikelolakan....

;)

luvelysyue said...

yerp ixora,,pndek kate blogspot sgt dknali n rmai yg mnggunakan...dan yang penting vry easy evn bru blajar..

Wednesday, January 6, 2010

~~CARI PERBEZAAN~~




APE PERBEZAAN berblogging di


BLOGSPOT & WORDPRESS

~~teringin nak taw jawapan dari anda~~


(jangan takot, jangan segan,lau betul xbgi hadiah pon, lau shalah,xrotan pon,so,sharing is caring,k)

4 comments:

a.t.O.k.c.o.0.L said...

blogspot adalah untuk orang yang baru nak berjinak2 dengan dunia blogging nih.bagi tok, dia lebih friendly user la senang cite.kalau wordpress nih, bnyk gadjet dia yang lebih advance baik dari segi theme, mahupon cara penulisan.tuh je kot.tapi lagi ramai yang gune blogspot sebab cam tok cakap tadi la, untuk yang baru nak berjinak2.so bila dah mula guna blogspot, xkan nak delete and bukak account baru plak kan.tu bagi tok la.

luvelysyue said...

tme ksih ye atok,sya ni xbrapa taw sal ni,tpi i thnk la wrdpress ni advnce la dri blogspot.tpi kter fmiliar dgn blog la kan..btw,,thnks a lot atok..ngeh3~~

IxoR@ said...

ermmm... sy lebih senang dengan blogspot. setuju dengan komen tok... blogspot lebih friendly dan sgt mudah dikelolakan....

;)

luvelysyue said...

yerp ixora,,pndek kate blogspot sgt dknali n rmai yg mnggunakan...dan yang penting vry easy evn bru blajar..