~about me~

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 14, 2010

~Terkejut~


7.00 pagi

Da siap-siap catat pe yang perlu buat hari ni. Even pe pon yang terjadi, kerja mesti settle hari ni. Sempat lagi basuh baju untuk kesekian kalinya sejak jadi ’housewife’ ni.Penat2..


9.00 pagi

Baring-baring kepala. Nak rehat sekejap. Sambil2 baca buku cerita. Konon xngantuk..


11.00 pagi

Terkejut dari tidur terus masuk bilik air. Sempat lagi basuh baju kerja mama.


11.30 pagi

Ke Pasir Mas

-Ambil duit kat Bank Islam

-Pi BSN, kemaskini akaun buku Elin

-Pi JPN, take IC Adik Ena

-Beli sabun muka adik yang nak sambung belajar

-Beli no Celcom adik


Ke Kota Bharu

-Ambil Cardigan hitam yang ditempah,siap beli untuk member satu. Kira present die la, besday bulan 10 ni.Hehehe..Tunngu ye my dear fren

-Beli stoking & short hand adik

-Tukar ’hand bag’ (tukar pattern & warna lain),,MOOD:hepy sebab dapat tukar


Ke Pasir Mas balik

-Ambil barang pos laju mama (sampai kad merah dah kat rumah, so, kena pergi ambil sendiri barang pos laju kat Pejabat Pos, alasan sungguh posmen,hehe,,)

-Balik tu, terus ambil Adik Ena kat sekolah.


Sesampainya di rumah, Si Adik Syafiqah ajak temankan go to workshop, beki motor. DBQ 989, baru beli okeehhh,tapi dah problem.Nama lagi ala2 skuter, so kene paham2 la..Wahai adik Sya, sila jaga betul2 ye motor NOUVO LC kesayangan u tu..


Dan,Sangat BERBANGGA hari ini kerana:


-dapat ’settlekan’ banyak kerja (spt yang dirancang) even terlajak bangun

-Berulang-alik dengan motor je, minyak ke sana ke mari xsampai RM3 pon,sungguh jimat okeehh..Huhu..

-Jiwe dan mood tersangat happy hari ni,xtaw nape,(abg tanya hepy x ari ni,**tersangat happy..sebab otak xserabut kot dah settle banyak kerja)


...................................................


....................................................


Dengan ini, sekian..

1 comment:

Wednesday, July 14, 2010

~Terkejut~


7.00 pagi

Da siap-siap catat pe yang perlu buat hari ni. Even pe pon yang terjadi, kerja mesti settle hari ni. Sempat lagi basuh baju untuk kesekian kalinya sejak jadi ’housewife’ ni.Penat2..


9.00 pagi

Baring-baring kepala. Nak rehat sekejap. Sambil2 baca buku cerita. Konon xngantuk..


11.00 pagi

Terkejut dari tidur terus masuk bilik air. Sempat lagi basuh baju kerja mama.


11.30 pagi

Ke Pasir Mas

-Ambil duit kat Bank Islam

-Pi BSN, kemaskini akaun buku Elin

-Pi JPN, take IC Adik Ena

-Beli sabun muka adik yang nak sambung belajar

-Beli no Celcom adik


Ke Kota Bharu

-Ambil Cardigan hitam yang ditempah,siap beli untuk member satu. Kira present die la, besday bulan 10 ni.Hehehe..Tunngu ye my dear fren

-Beli stoking & short hand adik

-Tukar ’hand bag’ (tukar pattern & warna lain),,MOOD:hepy sebab dapat tukar


Ke Pasir Mas balik

-Ambil barang pos laju mama (sampai kad merah dah kat rumah, so, kena pergi ambil sendiri barang pos laju kat Pejabat Pos, alasan sungguh posmen,hehe,,)

-Balik tu, terus ambil Adik Ena kat sekolah.


Sesampainya di rumah, Si Adik Syafiqah ajak temankan go to workshop, beki motor. DBQ 989, baru beli okeehhh,tapi dah problem.Nama lagi ala2 skuter, so kene paham2 la..Wahai adik Sya, sila jaga betul2 ye motor NOUVO LC kesayangan u tu..


Dan,Sangat BERBANGGA hari ini kerana:


-dapat ’settlekan’ banyak kerja (spt yang dirancang) even terlajak bangun

-Berulang-alik dengan motor je, minyak ke sana ke mari xsampai RM3 pon,sungguh jimat okeehh..Huhu..

-Jiwe dan mood tersangat happy hari ni,xtaw nape,(abg tanya hepy x ari ni,**tersangat happy..sebab otak xserabut kot dah settle banyak kerja)


...................................................


....................................................


Dengan ini, sekian..

1 comment: