~about me~

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 19, 2010

medical check up yang sangat cepat!!!!

Hari ni selesai sudah medical check up untuk perlantikan ke perkhidmatan kerajaan. Pemeriksaan yang sangat superb duperb,sangat cepat dan pantas. Saya dtg medical chck up kat Klinik Kesihatan Kuala Krai. Pagi2 about 6.50 am dah bertolak dari rumah. Saya yg sangat mengantuk pun terpaksa bangun awal. Dari test urin, bahagian x-ray, check kesihatan dan jumpa dr,semuanya berjalan lancar. Mungkin ma keje bahagian kesihatan, jadi memudahkan keje saya. Saya xsuke menunngu agak lama lau berjumpa dr. Lau x, saya rela pergi hospital swasta lagi. Medical chck up nak melanjutukan ijazah dulu saya check di KBMC gara2 kealpaan saya bgtaw ma yang saya nak buat MC. List dah full masa tu, maklumla musim tu ramai student nak melanjutkan pelajaran. Okeh, semua berkaitan dengan pekerjaan baru saya ni, dah settle.Cuma, tunggu kerani sekolah proceed je. Moga2 semuanya berjalan dengan lancar. Amin...

List yang perlu disettle.
* Borang Soalan Keselamatan
* Borang Medical Check Up
* Borang Pengisytiharan Harta
*Borang online SPP
* Borang A KPM
*Permohonan Penukaran Pinjaman (3%) kpd Pembiayaan Ujrah (1%)

Ade lagi yang saya tertinggal?..Sape2 yang pernah melalui pengalaman ni, share2 ye ng saya.Thanks

2 comments:

aNaYaNa said...

owh..best nye da nak keje..gomen lagi..taniah cikgu..hehe

luvelysyue said...

anayana:mekaseh...bru nk stat keje dik...

Sunday, December 19, 2010

medical check up yang sangat cepat!!!!

Hari ni selesai sudah medical check up untuk perlantikan ke perkhidmatan kerajaan. Pemeriksaan yang sangat superb duperb,sangat cepat dan pantas. Saya dtg medical chck up kat Klinik Kesihatan Kuala Krai. Pagi2 about 6.50 am dah bertolak dari rumah. Saya yg sangat mengantuk pun terpaksa bangun awal. Dari test urin, bahagian x-ray, check kesihatan dan jumpa dr,semuanya berjalan lancar. Mungkin ma keje bahagian kesihatan, jadi memudahkan keje saya. Saya xsuke menunngu agak lama lau berjumpa dr. Lau x, saya rela pergi hospital swasta lagi. Medical chck up nak melanjutukan ijazah dulu saya check di KBMC gara2 kealpaan saya bgtaw ma yang saya nak buat MC. List dah full masa tu, maklumla musim tu ramai student nak melanjutkan pelajaran. Okeh, semua berkaitan dengan pekerjaan baru saya ni, dah settle.Cuma, tunggu kerani sekolah proceed je. Moga2 semuanya berjalan dengan lancar. Amin...

List yang perlu disettle.
* Borang Soalan Keselamatan
* Borang Medical Check Up
* Borang Pengisytiharan Harta
*Borang online SPP
* Borang A KPM
*Permohonan Penukaran Pinjaman (3%) kpd Pembiayaan Ujrah (1%)

Ade lagi yang saya tertinggal?..Sape2 yang pernah melalui pengalaman ni, share2 ye ng saya.Thanks

2 comments:

aNaYaNa said...

owh..best nye da nak keje..gomen lagi..taniah cikgu..hehe

luvelysyue said...

anayana:mekaseh...bru nk stat keje dik...