~about me~

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 5, 2010

~kahwin 050610 (1)~


Hanya
gambar je la yang Cik Syue mampu update. Nak tulis panjang2 idea xde, mud sgt letih, seharian di tempat kenduri. Ni kawan Cik Syue masa d SMK Tendong dulu, setia kat sek tu dari form 1-3 n then form 4 p Sek Teknik. Jumpa balik sama2 std upper-6 n then inter univ pon yang shame.

Puan Hamizah dan pasangan
Semoga kamu berbahagia hingga ke akhir hayat. Amin






1 comment:

Saturday, June 5, 2010

~kahwin 050610 (1)~


Hanya
gambar je la yang Cik Syue mampu update. Nak tulis panjang2 idea xde, mud sgt letih, seharian di tempat kenduri. Ni kawan Cik Syue masa d SMK Tendong dulu, setia kat sek tu dari form 1-3 n then form 4 p Sek Teknik. Jumpa balik sama2 std upper-6 n then inter univ pon yang shame.

Puan Hamizah dan pasangan
Semoga kamu berbahagia hingga ke akhir hayat. Amin






1 comment: