~about me~

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 24, 2011

kisah raya yang tiada kesudahan

Salam,alhamdulillah..

Hari ini genap 24 hari kita semua berpuasa.Lagi 6 hari umat Islam akan menyambut lebaran.Dengan kata lain akan beramai-ramai ke masjid sembahyang Hari Raya Aidilfitri. Namun, bagi yg bergelar perempuan,tidak sah jika tidak ada baju baru, kasut baru, handbeg baru, selendang baru dan mcm2 la yg baru. Nafsu nak sambut syawal seakan tidak boleh dikawal, pantang tengok yang baru dan cantik di mata, semua nak beli. Saya yang beraya dgn title puan pada tahun ni aka tahun pertama menyambut raya dgn hasil makan gaji sendiri mcm naik 'gila' tgok barang yg gojes2 dan lawa2. Tapi awal2 lagi nafsu nak shopping mesti dikawal tambah2 lagi bila dah kahwin ni. Lau dulu, nak beli untuk persiapan raya guna duit PAMA je, tapi yang nak dibeli semua dapat dibeli sbb mama jenis yg xmenghampakan impian anak2. Anyway, pada tahun ni saya beraya berdua dan keperluan raya pun kena cari untuk dua la.Insya allah tahun dpn kiter beraya ber3 ye En Yayang. Ok,layan dulu gambar2 yang sempat saya snap. Gigih mensnap gambar malam2 buta ni.

okeyh,kasut kawen yg baru sekali dipakai...


 high heels untuk kaki di pagi raya


Seluar jeans yg dihadiahi suami.Selesa dipakai dan siap de belt! yeahhh,Applemints.


Kerongsang yg mula dibeli sejak sebulan lalu. Dah pakai ke sek pon.


Sekian.Selamat berpuasa semua

2 comments:

Mia-Ina said...

kasut tu nmpk best..mia lak x pakai heel especially di sek. mudah sakit kaki..huhu

CNcity's Enterprise said...

suka kasut tu hehe, nice.. follow blog cik emma jg ye =) http://www.cncitysboutique.blogspot.com/

Wednesday, August 24, 2011

kisah raya yang tiada kesudahan

Salam,alhamdulillah..

Hari ini genap 24 hari kita semua berpuasa.Lagi 6 hari umat Islam akan menyambut lebaran.Dengan kata lain akan beramai-ramai ke masjid sembahyang Hari Raya Aidilfitri. Namun, bagi yg bergelar perempuan,tidak sah jika tidak ada baju baru, kasut baru, handbeg baru, selendang baru dan mcm2 la yg baru. Nafsu nak sambut syawal seakan tidak boleh dikawal, pantang tengok yang baru dan cantik di mata, semua nak beli. Saya yang beraya dgn title puan pada tahun ni aka tahun pertama menyambut raya dgn hasil makan gaji sendiri mcm naik 'gila' tgok barang yg gojes2 dan lawa2. Tapi awal2 lagi nafsu nak shopping mesti dikawal tambah2 lagi bila dah kahwin ni. Lau dulu, nak beli untuk persiapan raya guna duit PAMA je, tapi yang nak dibeli semua dapat dibeli sbb mama jenis yg xmenghampakan impian anak2. Anyway, pada tahun ni saya beraya berdua dan keperluan raya pun kena cari untuk dua la.Insya allah tahun dpn kiter beraya ber3 ye En Yayang. Ok,layan dulu gambar2 yang sempat saya snap. Gigih mensnap gambar malam2 buta ni.

okeyh,kasut kawen yg baru sekali dipakai...


 high heels untuk kaki di pagi raya


Seluar jeans yg dihadiahi suami.Selesa dipakai dan siap de belt! yeahhh,Applemints.


Kerongsang yg mula dibeli sejak sebulan lalu. Dah pakai ke sek pon.


Sekian.Selamat berpuasa semua

2 comments:

Mia-Ina said...

kasut tu nmpk best..mia lak x pakai heel especially di sek. mudah sakit kaki..huhu

CNcity's Enterprise said...

suka kasut tu hehe, nice.. follow blog cik emma jg ye =) http://www.cncitysboutique.blogspot.com/