~about me~

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 2, 2010

ade ape dgn HATYAI,THAILAND?

Lokasi Hatyai Thailand



Sangat bermotif saya download semua picture ni. Sepatutntya saya akan ke Hatyai, Thailand esok. Tapi,disebabkan kata hati yang kuat mengatakan no..NO!!..Saya decide xmengikuti rombongan mama ke sana. Excited dah awalnya nak gi, siap gi snap foto passport kat studio ptg tadi. Last2,balik fikir lagi nak pergi ke x.nak p ke x. Okess,last xnak ikut!!Confirm!!
 
Bandar Hatyai
Floating Market in Hat Yai Thailand  
Khong Hae Floating Market or Klonghae Floating Market   



Thai style dim sum

Floating Market at Hatyai - Outside the main market




local Thai hawkers on little boats that dock by the river here.


.................................................

kenderaan rasmi,lupe da nama pe...
Comel kan...silakan naik!! 



Namun, saya xpuas hati, dengan semangat yang ade, (walau saya sakit owg pompuan tiap2 bulan) , saya google juga gambar-gambar Hatyai, Thailand. Kat atas tu la hasilnya. Kat sana banyak kuil buddha, (saya xdownload sbb saya xsuke tgok gambar tu).Yang saya suke makanan yang ada dkt sana. Lebih kurang je makanan yang ada di Kelantan ni, terutama di Rantau Panjang (sesape yang pernah sampai sini taw la cmne). Kenderaan rasmi die pon cute, kecik je. Muat-muat untuk pasangan romantis je.Ehehehe..

Lega hati saya bila buat keputusan tadi. Saya tidak yakin dengan keselamatan di sana tambahan pula saya masih seorang cewek yang  masih bujang. Takut lorrhh xkahwin lagi ni. Tapi, mama saya tetap mengikuti rombongan tu atas dasar tugas. (biarpon semua ditanggung sendiri, dasar kerja ke tu?.) Lain kali rezeki mungkin akan membawa saya ke tempat yang lebih menarik. Mungkin ada hikmah di sebalik semua ini. Doakan moga-moga mama saya selamat pergi dan pulang dengan selamat nanti. 

Selamat, mungkin ke Bandung.(selamat ke di sana?) .Juga abang kesayangan saya yang akan ke Langkawi tu moga-moga selamat pergi dan pulang. Selamat la semua, Insya allah


11 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

beca roda tiga kat thai tue name nye "tut tut" xsalah...

luvelysyue said...

mekaseh,.

asenya btul da tu...

sbut lagi.."tut-tut"

Anonymous said...

Just wish to say your article is as astonishing.
The clarity in your post is just great and that i can think you're an expert in this subject. Fine with your permission allow me to clutch your feed to keep updated with impending post. Thank you one million and please keep up the rewarding work.

Here is my website: austria

Anonymous said...

Does your blog have a contact page? I'm having trouble locating it but, I'd like to
shoot you an e-mail. I've got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it improve over time.

Also visit my website - normandy france travel packages

Anonymous said...

I really like what you guys are usually up too.

This kind of clever work and coverage! Keep up the amazing works guys I've incorporated you guys to our blogroll.

Here is my page; france 24 arabic live

Anonymous said...

Hmm it looks like your site ate my first comment (it was extremely long) so
I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your
blog. I too am an aspiring blog writer but I'm still new to the whole thing. Do you have any recommendations for first-time blog writers? I'd definitely appreciate it.


Here is my blog post - vakantiehuis frankrijk

Anonymous said...

Keep this going please, great job!

Also visit my web blog :: frankrijk vakantiehuizen

Anonymous said...

I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on
your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself?
Anyway keep up the nice quality writing, it's rare to see a nice blog like this one nowadays.

Stop by my site :: luxe vakantieparken frankrijk

Anonymous said...

Hello, Neat post. There's an issue together with your website in internet explorer, would check this? IE still is the market chief and a huge element of people will leave out your great writing due to this problem.

Feel free to surf to my page - luxe vakantiehuisjes frankrijk huren

Anonymous said...

Thanks for every other informative blog. The place else may just I
get that type of information written in such an ideal means?
I have a undertaking that I am simply now operating on, and I've been at the look out for such info.

my blog vakantiewoningen frankrijk huren

Anonymous said...

electronic cigarette brands, smokeless cigarettes, vapor cigarette, smokeless cigarettes, e cigarette reviews, electronic cigarette brands

Tuesday, November 2, 2010

ade ape dgn HATYAI,THAILAND?

Lokasi Hatyai Thailand



Sangat bermotif saya download semua picture ni. Sepatutntya saya akan ke Hatyai, Thailand esok. Tapi,disebabkan kata hati yang kuat mengatakan no..NO!!..Saya decide xmengikuti rombongan mama ke sana. Excited dah awalnya nak gi, siap gi snap foto passport kat studio ptg tadi. Last2,balik fikir lagi nak pergi ke x.nak p ke x. Okess,last xnak ikut!!Confirm!!
 
Bandar Hatyai
Floating Market in Hat Yai Thailand  
Khong Hae Floating Market or Klonghae Floating Market   



Thai style dim sum

Floating Market at Hatyai - Outside the main market




local Thai hawkers on little boats that dock by the river here.


.................................................

kenderaan rasmi,lupe da nama pe...
Comel kan...silakan naik!! 



Namun, saya xpuas hati, dengan semangat yang ade, (walau saya sakit owg pompuan tiap2 bulan) , saya google juga gambar-gambar Hatyai, Thailand. Kat atas tu la hasilnya. Kat sana banyak kuil buddha, (saya xdownload sbb saya xsuke tgok gambar tu).Yang saya suke makanan yang ada dkt sana. Lebih kurang je makanan yang ada di Kelantan ni, terutama di Rantau Panjang (sesape yang pernah sampai sini taw la cmne). Kenderaan rasmi die pon cute, kecik je. Muat-muat untuk pasangan romantis je.Ehehehe..

Lega hati saya bila buat keputusan tadi. Saya tidak yakin dengan keselamatan di sana tambahan pula saya masih seorang cewek yang  masih bujang. Takut lorrhh xkahwin lagi ni. Tapi, mama saya tetap mengikuti rombongan tu atas dasar tugas. (biarpon semua ditanggung sendiri, dasar kerja ke tu?.) Lain kali rezeki mungkin akan membawa saya ke tempat yang lebih menarik. Mungkin ada hikmah di sebalik semua ini. Doakan moga-moga mama saya selamat pergi dan pulang dengan selamat nanti. 

Selamat, mungkin ke Bandung.(selamat ke di sana?) .Juga abang kesayangan saya yang akan ke Langkawi tu moga-moga selamat pergi dan pulang. Selamat la semua, Insya allah


11 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

beca roda tiga kat thai tue name nye "tut tut" xsalah...

luvelysyue said...

mekaseh,.

asenya btul da tu...

sbut lagi.."tut-tut"

Anonymous said...

Just wish to say your article is as astonishing.
The clarity in your post is just great and that i can think you're an expert in this subject. Fine with your permission allow me to clutch your feed to keep updated with impending post. Thank you one million and please keep up the rewarding work.

Here is my website: austria

Anonymous said...

Does your blog have a contact page? I'm having trouble locating it but, I'd like to
shoot you an e-mail. I've got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it improve over time.

Also visit my website - normandy france travel packages

Anonymous said...

I really like what you guys are usually up too.

This kind of clever work and coverage! Keep up the amazing works guys I've incorporated you guys to our blogroll.

Here is my page; france 24 arabic live

Anonymous said...

Hmm it looks like your site ate my first comment (it was extremely long) so
I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your
blog. I too am an aspiring blog writer but I'm still new to the whole thing. Do you have any recommendations for first-time blog writers? I'd definitely appreciate it.


Here is my blog post - vakantiehuis frankrijk

Anonymous said...

Keep this going please, great job!

Also visit my web blog :: frankrijk vakantiehuizen

Anonymous said...

I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on
your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself?
Anyway keep up the nice quality writing, it's rare to see a nice blog like this one nowadays.

Stop by my site :: luxe vakantieparken frankrijk

Anonymous said...

Hello, Neat post. There's an issue together with your website in internet explorer, would check this? IE still is the market chief and a huge element of people will leave out your great writing due to this problem.

Feel free to surf to my page - luxe vakantiehuisjes frankrijk huren

Anonymous said...

Thanks for every other informative blog. The place else may just I
get that type of information written in such an ideal means?
I have a undertaking that I am simply now operating on, and I've been at the look out for such info.

my blog vakantiewoningen frankrijk huren

Anonymous said...

electronic cigarette brands, smokeless cigarettes, vapor cigarette, smokeless cigarettes, e cigarette reviews, electronic cigarette brands