~about me~

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 16, 2010

~TERINGIN UNTUK MEMILIKI~


Teringin memiliki salah satu antara yang ade ni. Lame da mengimpikan benda cmni. Saya mencemburui teman yg de benda mcm ni. Saya mengimpikan nak beli benda ni di MidValley or Centre die. Tak nak beli kat KB ni, giler perasan okehh.


~~Dengan ini,bertambah2 lah list menunggu barang yang hendak dibeli.~~

Ni xkeje lagi,lagak nye cam org yg dah keje bertahun2 okehh..Orang yg baru keje pun xgiler cmni,mne yg penting ni,kete ke,kahwin ke,baju cantik2 ke (even xlawa pon xpe kan,pkai bkan nak tayang2 tunjuk2 kan, untuk kepuasan diri kan,sape stuju angkat kaki!!!lalalalala)












~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


















Nih dier,

KAMERA DSLR

kat bawah antara yg sempat diambil dari laman NIKON...


DSLR D5000


DSLR D3000



DSLR D700



DSLR D300S



DSLR D90

Saya ulang huruf D tu berkali-kali hokehh,biar arrr..
D=Digital.
Biar saya bersungguh2 ckit (ehh,bkn sikit tapi banyak lorhh,
nak memilikinya taw..


Saya juga teringin nak belajar cara-cara penggunaan kamera dengan betul. Alah seperti yg NIKON anjurkan tu,nk masuk seminar free die tu. Belajar sikit-sikit dulu pon xpe, asal puas hati dapat gak belajar dari xblajar lgsg kan!!!Dari dulu lagi gile bergambar, tapi setiap kali amik gambar, mesti de org kata 'giler gambar'.Huhu,tapi saya xkecik ati pon,makin galak ber'snap2' gambar ade la.Hehe..

Tapi kamera SONY saye skrg ni jgn kecik hati hokkehh,,saye masih setia bersama kamu sampai bile2 even dah ade pengganti nanti.
-
lagi satu,sape2 yg dah memiliki kamera dslr nikon ke canon ke,leh la kngsi2 pendapat ye,seyes saya budak baru belajar,
xtaw function2 yg canggih-manggih tu-


Kay,choww dulu.Adios

8 comments:

Ena said...

salam..

owh tengah cari camera rupanyanya.. NIKON adalah yg terbaik.. sbb tu ramai photographer yg gunakannya.. D90 pun ramai photographer yg guna tau.. tapi kalau utk kita2 yg saja suka2 nak snap boleh guna Nikon yg biasa2 aje.. tak guna dslr pun tak pe.. tapi kalau nakkan kepuasan NIKON la jawapannya.. ;D

Ena said...

ops! dalam blog akak tu banyak snap guna camera hp BB aje.. hehehe.. kalo p bercuti baru guna DSLR..

ije said...

make ur dreams come true. =)

wish u luck. ehe! chaiyok2.

wahidakhairy said...

nikon d90 terbaik...i ade kawan photog yg nk jual d3000 dgn harga 1800....

enw, i wahida..happen to come here..i'm photographer jugak..but amateur je..hehe

luvelysyue said...

2 ena:hehe,,ala hp akak bb pon trang je gmbor..dah la pndai edt..
erkk,,d90 ye..
trimas taw sdi bg kmen kt cni..

evn akak blgger bru,tpi besh bce blog akak,mnarik..marveles la..

luvelysyue said...

insya allah,,tnggu kje je ni..
ije,,jom kter bli satu dslr ni,,ke ije dah de dslr ni?...

luvelysyue said...

2 wahida:cm brtambah2 ykin lak ble jurufoto yg bgtaw d90 yg trbaik,.wawa..thnks2 taw..

btw,hrga dslr d90 agk2 hw much?..

wahidakhairy said...

sue: wahida x sure sbb wahida pakai canon..dlm 3k jugak asenye..best tau d90 tu...

Monday, August 16, 2010

~TERINGIN UNTUK MEMILIKI~


Teringin memiliki salah satu antara yang ade ni. Lame da mengimpikan benda cmni. Saya mencemburui teman yg de benda mcm ni. Saya mengimpikan nak beli benda ni di MidValley or Centre die. Tak nak beli kat KB ni, giler perasan okehh.


~~Dengan ini,bertambah2 lah list menunggu barang yang hendak dibeli.~~

Ni xkeje lagi,lagak nye cam org yg dah keje bertahun2 okehh..Orang yg baru keje pun xgiler cmni,mne yg penting ni,kete ke,kahwin ke,baju cantik2 ke (even xlawa pon xpe kan,pkai bkan nak tayang2 tunjuk2 kan, untuk kepuasan diri kan,sape stuju angkat kaki!!!lalalalala)












~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


















Nih dier,

KAMERA DSLR

kat bawah antara yg sempat diambil dari laman NIKON...


DSLR D5000


DSLR D3000



DSLR D700



DSLR D300S



DSLR D90

Saya ulang huruf D tu berkali-kali hokehh,biar arrr..
D=Digital.
Biar saya bersungguh2 ckit (ehh,bkn sikit tapi banyak lorhh,
nak memilikinya taw..


Saya juga teringin nak belajar cara-cara penggunaan kamera dengan betul. Alah seperti yg NIKON anjurkan tu,nk masuk seminar free die tu. Belajar sikit-sikit dulu pon xpe, asal puas hati dapat gak belajar dari xblajar lgsg kan!!!Dari dulu lagi gile bergambar, tapi setiap kali amik gambar, mesti de org kata 'giler gambar'.Huhu,tapi saya xkecik ati pon,makin galak ber'snap2' gambar ade la.Hehe..

Tapi kamera SONY saye skrg ni jgn kecik hati hokkehh,,saye masih setia bersama kamu sampai bile2 even dah ade pengganti nanti.
-
lagi satu,sape2 yg dah memiliki kamera dslr nikon ke canon ke,leh la kngsi2 pendapat ye,seyes saya budak baru belajar,
xtaw function2 yg canggih-manggih tu-


Kay,choww dulu.Adios

8 comments:

Ena said...

salam..

owh tengah cari camera rupanyanya.. NIKON adalah yg terbaik.. sbb tu ramai photographer yg gunakannya.. D90 pun ramai photographer yg guna tau.. tapi kalau utk kita2 yg saja suka2 nak snap boleh guna Nikon yg biasa2 aje.. tak guna dslr pun tak pe.. tapi kalau nakkan kepuasan NIKON la jawapannya.. ;D

Ena said...

ops! dalam blog akak tu banyak snap guna camera hp BB aje.. hehehe.. kalo p bercuti baru guna DSLR..

ije said...

make ur dreams come true. =)

wish u luck. ehe! chaiyok2.

wahidakhairy said...

nikon d90 terbaik...i ade kawan photog yg nk jual d3000 dgn harga 1800....

enw, i wahida..happen to come here..i'm photographer jugak..but amateur je..hehe

luvelysyue said...

2 ena:hehe,,ala hp akak bb pon trang je gmbor..dah la pndai edt..
erkk,,d90 ye..
trimas taw sdi bg kmen kt cni..

evn akak blgger bru,tpi besh bce blog akak,mnarik..marveles la..

luvelysyue said...

insya allah,,tnggu kje je ni..
ije,,jom kter bli satu dslr ni,,ke ije dah de dslr ni?...

luvelysyue said...

2 wahida:cm brtambah2 ykin lak ble jurufoto yg bgtaw d90 yg trbaik,.wawa..thnks2 taw..

btw,hrga dslr d90 agk2 hw much?..

wahidakhairy said...

sue: wahida x sure sbb wahida pakai canon..dlm 3k jugak asenye..best tau d90 tu...