~about me~

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, August 26, 2010

~dUET LAgIK~

Bantuan Khas Kewangan sebanyak RM500
Kepada Kakitangan Awam


~~Kerajaan bersetuju membayar Bantuan Khas Kewangan sebanyak RM500 kepada kakitangan awam dalam Gred 1 hingga 54 dan pesara kerajaan. Bayaran akan dibuat sebelum 1 Syawal.~~ -BERNAMA-


p/s:Pada my love, sila belanja saya lebih ye buat pe simpan duet byak2 lau bukan tuk adik comel ni kan. Permintaan terdekat,sila beli kerepek yg ditempah lagik belanja chichen chop okehh cukup dulu buat sementara waktu.

6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sesape nak share duit tue ngan aku???
hehehe...
:)

soclose2213 said...

besh tp imbuhan sebelum raya..bleh wat wit raya anak-anak buah..=.=

Nora a.k.a Aira said...

waaah sukanya dapat duit raya !!

Nor_Emylin said...

boleh gak wat Top up apa yang patutkan...wah, dh nampak dah taktik maU dibelanja disitu..hahaha

luvelysyue said...

meniti senja:xmo share la,,kter pon xdak duet...

2 soclose:nak gak duet raya..ess tbe2 je jdi ank buah...

luvelysyue said...

2 nora: sue xdpat duet tu,tpi nak paww nga abg je..

nor_emylin:ye mmg tnggu mse nak dblanja..akak pon dapt gak kan imbuhan ni?..

Thursday, August 26, 2010

~dUET LAgIK~

Bantuan Khas Kewangan sebanyak RM500
Kepada Kakitangan Awam


~~Kerajaan bersetuju membayar Bantuan Khas Kewangan sebanyak RM500 kepada kakitangan awam dalam Gred 1 hingga 54 dan pesara kerajaan. Bayaran akan dibuat sebelum 1 Syawal.~~ -BERNAMA-


p/s:Pada my love, sila belanja saya lebih ye buat pe simpan duet byak2 lau bukan tuk adik comel ni kan. Permintaan terdekat,sila beli kerepek yg ditempah lagik belanja chichen chop okehh cukup dulu buat sementara waktu.

6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sesape nak share duit tue ngan aku???
hehehe...
:)

soclose2213 said...

besh tp imbuhan sebelum raya..bleh wat wit raya anak-anak buah..=.=

Nora a.k.a Aira said...

waaah sukanya dapat duit raya !!

Nor_Emylin said...

boleh gak wat Top up apa yang patutkan...wah, dh nampak dah taktik maU dibelanja disitu..hahaha

luvelysyue said...

meniti senja:xmo share la,,kter pon xdak duet...

2 soclose:nak gak duet raya..ess tbe2 je jdi ank buah...

luvelysyue said...

2 nora: sue xdpat duet tu,tpi nak paww nga abg je..

nor_emylin:ye mmg tnggu mse nak dblanja..akak pon dapt gak kan imbuhan ni?..