~about me~

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, August 26, 2010

~sakit~

Salam 1Malaysia,ingatkan nak tulis entry lain tadi. Tetibe je balik dari sekolah adik:Perjumpaan Ibu Bapa Tahun6 wakil mak bapak hokeeyh, ma tefon,katanye badan ma dimasukkan air. Ermm, terkejut pon ade, tapi masa tu ngah penat, so rehat jap xterus bergegas ke KB. Kejap je cakap nga ma tadi,maybe dalam sejam lagi baru sampai. Tengok2 jenguk adik pon die masih tido. Masa tu kul 11am.So, off blog rehat kejap baru p KB. Skrg baru de masa hapdet blog ni.

Actually pagi tadi lagi ma fenin2,nak muntah. Anaknye suh rehat je cuti arini penat drive kete jauh2 gi Kuala Krai. Tup2 ma kata meeting kat KkB. So, saya dengan jaatnye ckap xpe la sbb meeting. Lau xdmeting,sah2 cuti daa. Ma lau bab keje xkompromi lau masih larat jalan sedaya mungkin akan pergi keje. Tapi sampai 2botol masuk air xmo rehat lagi xtaw la kan ma plese cuti ye badan penat tu.

Okeh, semoga ma saya sihat2 saje. Yeee,sok ma cuti.Sangat suke sebab ley manje2 nga ma. Boleh borak2 nga ma. Dulu masa saya di bangku sek, selalu je jeles dgn kawan2 yang maknye xkeje maknanya balik sekolah makanan dah tersedia bawah saji bagai. Siap mak tolong angkat beg sekolah bukakkan baju n mandikan, tu sek rendah okehh. Lau boleh,masa tu saya xmo ma keje,suh jaga n manje2kan saya je wahhh besar citer2.Okehh,sekarang saya tidak rase ape2 lagi malah tambah suke sebab dgn keje ma tu la saya dapat kenal dgn ramai org dapat taw banyak bende sal kesihatan ni,saya dari bdg pendidikan okeehh sama nga abah.Fullstoop!!!..

~Doakan ma saya cepat sihat sebab kesihatan yg baik pon ANUGERAH tidak ternilai harganya. Dapat menyempurnakan ibadat puasa dengan sempurna. Insya Alalh. Amin~

4 comments:

Nor_Emylin said...

semoga mama kamu segera sembuh...sama2 kita doakan...

luvelysyue said...

insya allah kak..syue juga mndoakan kesihatan akak baik2 sje..amin

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

semoga cepat sembuh...
amin...

luvelysyue said...

smga cpat sembuh..mekaseh tolong doakan mama sue...

Thursday, August 26, 2010

~sakit~

Salam 1Malaysia,ingatkan nak tulis entry lain tadi. Tetibe je balik dari sekolah adik:Perjumpaan Ibu Bapa Tahun6 wakil mak bapak hokeeyh, ma tefon,katanye badan ma dimasukkan air. Ermm, terkejut pon ade, tapi masa tu ngah penat, so rehat jap xterus bergegas ke KB. Kejap je cakap nga ma tadi,maybe dalam sejam lagi baru sampai. Tengok2 jenguk adik pon die masih tido. Masa tu kul 11am.So, off blog rehat kejap baru p KB. Skrg baru de masa hapdet blog ni.

Actually pagi tadi lagi ma fenin2,nak muntah. Anaknye suh rehat je cuti arini penat drive kete jauh2 gi Kuala Krai. Tup2 ma kata meeting kat KkB. So, saya dengan jaatnye ckap xpe la sbb meeting. Lau xdmeting,sah2 cuti daa. Ma lau bab keje xkompromi lau masih larat jalan sedaya mungkin akan pergi keje. Tapi sampai 2botol masuk air xmo rehat lagi xtaw la kan ma plese cuti ye badan penat tu.

Okeh, semoga ma saya sihat2 saje. Yeee,sok ma cuti.Sangat suke sebab ley manje2 nga ma. Boleh borak2 nga ma. Dulu masa saya di bangku sek, selalu je jeles dgn kawan2 yang maknye xkeje maknanya balik sekolah makanan dah tersedia bawah saji bagai. Siap mak tolong angkat beg sekolah bukakkan baju n mandikan, tu sek rendah okehh. Lau boleh,masa tu saya xmo ma keje,suh jaga n manje2kan saya je wahhh besar citer2.Okehh,sekarang saya tidak rase ape2 lagi malah tambah suke sebab dgn keje ma tu la saya dapat kenal dgn ramai org dapat taw banyak bende sal kesihatan ni,saya dari bdg pendidikan okeehh sama nga abah.Fullstoop!!!..

~Doakan ma saya cepat sihat sebab kesihatan yg baik pon ANUGERAH tidak ternilai harganya. Dapat menyempurnakan ibadat puasa dengan sempurna. Insya Alalh. Amin~

4 comments:

Nor_Emylin said...

semoga mama kamu segera sembuh...sama2 kita doakan...

luvelysyue said...

insya allah kak..syue juga mndoakan kesihatan akak baik2 sje..amin

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

semoga cepat sembuh...
amin...

luvelysyue said...

smga cpat sembuh..mekaseh tolong doakan mama sue...