~about me~

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, August 28, 2010

~iftar dengan kawan sekolah~

About 6.45pm tadi kuar untuk berbuka puasa bersama kawan2 sek men dulu. Lokasi dekat je dengan rumah,5 minit pon sampai. Not bad la berbuka kat Restoran Pelangi ni even baru buka. Layan gambar2 yang ade ye...

Yang pakai baju kurung biru & pink kat hadapan tu dah kahwin. Harap maklum.Dah jadi mummy pon sorg tu.Ehehe

Telur Dadar, murtabak,tembikai


Daging goreng, kailan ikan masin,ayam masak ntah pe (xreti nak sebut)


Tom yam

Malam gi makan colek pelempung,' colek malas' & colek buah.Not bad la,sedap cuma pencicah buah kurang urmm je..Colek Buah:besau2 je pak cik tu potong


Colek pelempung & colek 'malas'.

Selesai dulu hapdet kali ni,selamat berpuasa semua...

3 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nampak menyelerakan..
;)

luvelysyue said...

ermm,,menyelerakan..alhamdulillah puas hati la makan tdi..

DiNie~.. said...

wahh..hbt...terliur tgok tomyam..
lgi elok,snap pic tomyam dr atas biar nmpk isi dlm nye..hehe..terliur!

Saturday, August 28, 2010

~iftar dengan kawan sekolah~

About 6.45pm tadi kuar untuk berbuka puasa bersama kawan2 sek men dulu. Lokasi dekat je dengan rumah,5 minit pon sampai. Not bad la berbuka kat Restoran Pelangi ni even baru buka. Layan gambar2 yang ade ye...

Yang pakai baju kurung biru & pink kat hadapan tu dah kahwin. Harap maklum.Dah jadi mummy pon sorg tu.Ehehe

Telur Dadar, murtabak,tembikai


Daging goreng, kailan ikan masin,ayam masak ntah pe (xreti nak sebut)


Tom yam

Malam gi makan colek pelempung,' colek malas' & colek buah.Not bad la,sedap cuma pencicah buah kurang urmm je..Colek Buah:besau2 je pak cik tu potong


Colek pelempung & colek 'malas'.

Selesai dulu hapdet kali ni,selamat berpuasa semua...

3 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nampak menyelerakan..
;)

luvelysyue said...

ermm,,menyelerakan..alhamdulillah puas hati la makan tdi..

DiNie~.. said...

wahh..hbt...terliur tgok tomyam..
lgi elok,snap pic tomyam dr atas biar nmpk isi dlm nye..hehe..terliur!