~about me~

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, August 29, 2010

~Angan-Angan Mat JeniN~

Saya hanya berangan-angan mat jenin..Tadi google kat Coach woorhh mahal giler produk original Coach ni. Pe beza yang dijual Coach Jalan Tar or Pasar Wakaf Che Yeh ni pon saya xtaw sbb saya xpernah gune beg semahal ni. Asal berbaloi-baloi pakai,harga yang boleh tahan serta puas hati bile menggayakan dah kire ok la kan.

RM 630

RM 860

Booked dahulu

RM 660

About RM 200 after less

Yang Sembonia ni sempat snap masa shopping 2hari yang lalu.Nampak sweet even kecil n tali pendek. Yang ni berbaloi-baloi if beli. Tahan lama dan boleh digayakan dalam sebarang majlis. Even nak gi pasar kan.kan.kan!!


P/S: Berbelanja ikut kemampuan. Jika ada duet melebihi segalanya, belilah apa yang dirasakan terhajat di hati asal tidak terhutang sana-sini.

3 comments:

Sunday, August 29, 2010

~Angan-Angan Mat JeniN~

Saya hanya berangan-angan mat jenin..Tadi google kat Coach woorhh mahal giler produk original Coach ni. Pe beza yang dijual Coach Jalan Tar or Pasar Wakaf Che Yeh ni pon saya xtaw sbb saya xpernah gune beg semahal ni. Asal berbaloi-baloi pakai,harga yang boleh tahan serta puas hati bile menggayakan dah kire ok la kan.

RM 630

RM 860

Booked dahulu

RM 660

About RM 200 after less

Yang Sembonia ni sempat snap masa shopping 2hari yang lalu.Nampak sweet even kecil n tali pendek. Yang ni berbaloi-baloi if beli. Tahan lama dan boleh digayakan dalam sebarang majlis. Even nak gi pasar kan.kan.kan!!


P/S: Berbelanja ikut kemampuan. Jika ada duet melebihi segalanya, belilah apa yang dirasakan terhajat di hati asal tidak terhutang sana-sini.

3 comments: